Blood on the dance floor


 
AcasaPortalFAQInregistrareConectare
Bun venit la noi pe forum! Speram sa va distrati si sa fiti cat mai activi! ^_^

Blood on the dance floor

Blood on the dance floor - Inregistrare - Regulament


Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Fără alte introduceri plictisitoare..Regulamentul de liniste interioara, si nu numai al forumului: Pentru Membrii: 1. Nu se acceptă pe forum nick-names cu tentă sexuală [indiferent de limbă] sau care conţin cuvinte obscene. La fel şi avatarele sau semnăturile. Fiţi decenţi! Nerespectarea regulii duce la sancţionarea userului în cauză pe o perioadă nedeterminată. 2. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, etc. Adresaţi-vă userilor cu respect. Nerespectarea acestei reguli duce la sancţionarea userului în cauză pe o perioadă nedeterminată. 3. Nu se permite postarea mesajelor care au mai puţin de 10 cuvinte [spamul]. Nu postaţi doar emoticoane sau cuvinte gen ~ahamz, oke, nice, next, etc.~ În cazul în care faceţi spam, mesajul va fi şters, iar userul va primi o avertizare cu dovadă [print screen]. Vom considera SPAM: ~ Postarea mesajelor la un topic, fără ca acestea să aibă legătură cu subiectul. Se mai numesc şi "mesaje off-topic". ~ Postarea de mesaje consecutive -> cunoscut şi ca "double-posting" <- Puteţi posta totul într-un singur mesaj, iar dacă uitaţi ceva există butonul ''edit''. ~ Mesajele foarte scurte, sub 10 cuvinte sau emoticoanele. 4. Atunci când postaţi un nou topic, asiguraţi-vă că titlul pe care i-l daţi este sugestiv, că îl încadraţi la categoria cea mai apropiată de conţinut. De asemenea, fiţi atenţi să nu existe topicuri similare pe forum. Puteţi folosi butonul [Căutare] din partea dreaptă-sus a paginii. 5. Nu se face publicitate altor pagini, forumuri sau siteuri. Userul respectiv va fi sancţionat în funcţie de pagina căreia s-a făcut publicitate. 6. Ar fi foarte bine să încercaţi să nu folosişi limbajul de messenger pe forum. Suntem români, la ura urmei, nu roboţi! Chatboxul este o excepţie aici. Pentru subforumul Concursuri: 1. Concursurile vor fi deschise doar de moderatori sau admini. 2. Dacă aveţi vreo idee pentru un concurs, vă rog să contactaţi un admin sau moderator printr-un mesaj privat [p.m.] 3. Nerespectarea condiţiilor de participare va duce la descalificarea membrului respectiv. 4. Premiul va fi ales de către membri staff-ului. Pentru Chatul forumului: 1. Nu sunt admise jignirile, certurile sau ameninţările. Userii în cauză vor primi ban pe o perioadă nedeterminată, iar în cazul "guest" se va primi kick out. 2. Numele de pe chat trebuie să fie la fel ca cel de pe forum. 3. Nu se face publicitate. 4. Fiecare membru din staff are datoria să întrebe un user nou dacă are cont şi să îl facă membru, în cazul în care acesta are cont. Nerespectarea regulilor duce la consecinţe şi vă rog să luaţi aminte. Faptul că nu aţi citit regulile nu este o scuză. Regulamentul nu este pus pentru decor sau pentru staff şi doi-trei membri ai forumului. În caz că vreţi să schimbaţi ceva, daţi un edit. [pentru staff] O zi bună! ^^